Žene se same izlažu raku dojke svaki dan: Metod koji može da poništi svu štetu! (RECEPT)

Ova metoda će vam pomoći i da očistite svoje telo od otrova, izbacite ostatke hemijskih proizvoda i potpuno očistite pore.

Da li ste znali da je uzrok raka dojke kod mnogih žena svakodnevno nanošenje dezodoransa ispod pazuha, zbog ogromne količine aluminijuma koji sadrže?

Neke od hemikalija koje se nalaze u kozmetičkim proizvodima za sprečavanje znojenja povećavaju rizik od raka dojke, oponašajući estrogen.

ciscenje-pazuha

loading...

Morate da znate i da je znojenje važna funkcija našeg tela, jer znoj sadrži hemikalije koje se bore protiv različitih bolesti. Zato bi nekad trebalo da pustite kožu jednostavno da diše, a hormone i žlezde da rade svoj posao.

Naime, ispod kože u pazuhu je grozd limfnih čvorova, koji rade na uklanjanju stranih ćelija. Sa druge strane, proizvodi prepuni hemije sprečavaju uklanjanje toksina.

Ali, srećom, možete sami nešto da uradite po tom pitanju, i to na potpuno prirodan način.

Verovatno niste znali ni da je detoksikacija pazuha odličan i vrlo efektan način da očistite svoje telo od otrova, izbacite ostatke hemijskih proizvoda, očistite pore, a može da pomogne i da smanjite rizik od opakog karcinoma, koja godišnje ubije mnogo žena.

Recept za detoksikaciju pazuha

Sastojci: 1 kašika organskog jabukovog sirćeta, 3 kapi eteričnog ulja ruzmarina, 5 kapi eteričnog ulja korijandera i 1 kašika alumosilikatne gline (bentonit).

Priprema: Pomešajte sirće i glinu u staklenoj posudi. Dodajte eterična ulja i mešajte dok ne dobijete glatku smesu.

Primena: Nanesite tanak sloj ove smese na pazuhe i ostavite da deluje nekoliko minuta. Dobro isperite i ponavljajte postupak svaki dan nedelju dana, piše Megagiga.info.

Pijte i puno vode tokom detoksikacije, jer vašem telo treba podrška iznutra kako biste iz njega izbacili sve toksine. I obavezno čitajte deklaracije na kozmetičkim proizvodima i vodite računa šta kupujete.

izvor: stil kurir

Žene se same izlažu raku dojke svaki dan: Metod koji može da poništi svu štetu! (RECEPT)
5 (100%) 4 votes

Sponzorisani tekstovi:

loading...
loading...

Sponzorisano sa weba:

Želite da saznate još o ovoj temi i dobijete popuste?

Pročitajte i ovo: