Bez teretane i dijete: Ispovest devojke koja je smršala 36 kg

Pročitajte iskrenu ispovest devojke koja je na potpuno zdrav način dovela figuru do savršenstva….

Još kao dete, Sara Dearmond nije bila zadovoljna svojom kilažom – bila je previše mršava. Ali, tokom studija, nedostatak fizičke aktivnosti i ljubav prema brzoj hrani uzeli su svoj danak. Postepeno se gojila, sve dok njena kilaža nije dostigla 91 kilogram, što je na njenu visinu bilo previše.

Takođe, počela je da pati od visokog pritiska, stalno se osećala umorno i borila se za dah kad god bi morala da uloži veći fizički napor. U tom trenutku uvidela je da je gojaznost ubija i saopštila je samoj sebi najvažniju odluku:

“Želim da živim”.

smrsala

Budući da nije mogla sebe da natera na rigoroznu dijetu, Sara je svoju transformaciju započela ustanovivši sama svoja tri pravila:

1. Fizička aktivnost ne mora biti prenaporna

“Kupila sam sobni bicikl, da ne bih imala izgovor kada je napolju nevreme. Prešlo mi je u naviku i sada obožavam da okrećem pedale dok gledam televiziju”, otkrila je Sara i dodala da joj tako “trening proleti”.

2. Kupovina hrane

“Da biste izbegli iskušenja kada odete u prodavnicu, napravite spisak i striktno ga se pridržavajte. Ja imam pravilo da u korpi ne sme da se nađe brza hrana. Čak i ne zalazim među rafove sa grickalicama”, priča ona.

3. Priprema hrane

Umesto standardnog pohovanja masnog mesa, koje sam ranije obožavala, sada uvaljam ribu u razmućena belanca i ispečem. Ukus je neverovatan”, kaže Sara i savetuje da svako ko želi da se oslobodi viška kilograma, treba da proba njenu metodu.

Njoj je uspelo – danas ima 36 kilograma manje i prezadovoljna je što na vagi vidi broj 54!

Nije tako teško, zašto i vi ne probate?!

Izvor: Stil

Sponzorisano:

Loading...