Za samo osam nedelja se rešio stomaka i dobio čelične pločice

Daren Keni (43), ekspert za finansije iz Kenta, za osam nedelja je dobio pločice na stomaku, usput izgubivši polovinu svoje telesne masnoće.

Nakon što se prihvatio strogog programa vežbanja uspeo je da prerasporedi višak kilograma i potpuno transformiše svoje telo.

Triput nedeljno imao je treninge jakog intenziteta, a držao sa strogo proteinske dijete. Tako je uspeo da procenat masnoća u telu smanji sa 17 na devet.

capture1

Nakon što je počeo da koristi usluge ličnih trenera iz “Embody Fitness” u Londonu oni su mu rekli da će morati da drastično smanji količinu ugljenih hidrata u svojoj dijeti kako bi postigao idealnu figuru, ali i da ograniči unos šećera.

Sendviče koje je uglavnom jep za ručak zamenio je porcijama piletine i povrća, bogatim proteinima, a kobasice i pire krompir je odbacio u zamenu za lososa i slatki krompir.

Male promene u ishrani pomogle su mu da počne brzo da topi mast, što mu je pomoglo da u kombinaciji sa intenzivnim treninzima svom telu obezbedi izgled o kakvom je oduvek sanjao.

“Oduvek sam vežbao i dobro jeo i bio sam, što bi se reklo, uvek u dobroj formi za svoje godine. Sad sam otišao korak dalje, a taj kora skoro 90 odsto ljudi koji idu u teretanu nikad ne napravi. Nakon što sam porazgovarao sa ličnim trenerima iz “Embody Fitness-a” o onome što sam ja smatrao savršenom dijetom i planom ishrane oni su mi skrenuli pažnju na mnoge cake i pomogli da smanjim količinu masti u telu”, kaže Daren i zaključuje:

“Vizuelno, razlika je bila i te kako primetna i naučio sam nešto za ceo život. Stomak mi je mnogo bolje izgledao i mišići su mi bili izdefinisani. Moja porodica i prijatelji bili su zapanjeni promenom u tako kratkom vremenskom roku.”

izvor: 24sata.rs

Sponzorisano:

Loading...