Brojsova metoda lečenja – Brojsov čaj i sok

Brojsova metoda lečenja, osmišljena je od strane australijskog lekara Rudolfa Brojsa. Ova metoda lečenja, zapravo predstavlja tretman zdravog izgladnjivanja organizma, koje ima za cilj da organizam dovede u zdravo stanje i da ga oslobodi prisustva malignog tumora odnosno karcinoma.

Međutim, Brojsovoj metodi lečenja, može se pribegavati i u situacijama i stanjima kada vam organizam nije teško bolestan, već kada želite da ga potpuno detoksikujete. U zavisnosti od toga sa kojim ciljem želite da sprovedete Brojsovu metodu lečenja, zavisi i to koliko dugo njeno sprovođenje treba da traje.

Koliko dugo treba da traje Brojsova metoda lečenja?

Konkretno, u slučaju da se ova metoda lečenja sprovodi u cilju lečenja bilo koje vrste karcinoma koji je prisutan u organizmu, njeno sprovođenja treba da traje u kontinuitetu 42 dana. Taj period, ne sme se skraćivati, prekidati ili produžavati ukoliko želite da deluje efektno na vaš organizam, odnosno da vas izleči.

Ukoliko se Brojsova metoda lečenja sprovodi u cilju vršenja kompletne detoksikacije organizma, njeno trajanje treba da bude duplo kraće i da traje u kontinuitetu 21 dan. I u ovom slučaju, taj period se ne sme skraćivati, prekidati ili produžavati ukoliko želite da deluje efektno na vaš organizam, odnosno da vas izleči.

Postoje rezultati istraživanja koja su pokazala i dokazala da je u pojedinim sličajevima Brojsova metoda lečenja u trajanju od 21 dan, dovela do izlečenja neplodnosti kako kod žena tako i kod muškaraca.

Šta konkretno Brojsova metoda lečenja podrazumeva?

Kako bi vam u potpunosti bilo jasno šta zapravo predstavlja Brojsova metoda lečenja, potrudićemo se da je što detaljnije opišemo.

Konkretno, kao što smo već na samom početku teksta napomenuli, ona predstavlja tretman zdravog izgladnjivanja organizma. To izgladnjivanje, podrazumeva obavezu da 42 dana ili 21 dan iz svoje ishrane izbacite apsolutno sve čvrste namirnice i konzumirate isključivo Brojsov sok u kombinacini sa Brojsovim čajevima. Uz sve to, dozvoljen je još samo unos vode u organizam.

Konzumiranje svih ostalih namirnica ili tečnosti u toku sprovođenja Brojsove metode lečenja nije dozvoljeno.
Ukoliko vam ove činjenice zvuče rigorozno i ukoliko u vama povlače pitanje i dilemu da li na taj način, odnosno uz apsolutno isključivanje namirnica uopšte možete da preživite, ne brinite reći ćemo vam i garantujemo da provereno možete.

To su potvrdili i brojni primeri pacijenata koji su ne samo preživeli rigorozna pravila Brojsove metode lečenja, već su nakon njihovog sprovođenja bili potpuno izlečeni od malignih tumora.

Samo 1986. godine, nekoliko godina nakon što je ova metoda lečenja počela masovno da se primenjuje širom sveta, izlečeno je više od 40.000 ljudi od različitih oblika karcinoma.

Na koji način Brojsova metoda lečenja deluje?

Doktor Brojs, svojim iscrpnim istraživanjem karcinoma, ustanovio je da se on nakon što se pojavi u organizmu, ponaša kao samostalno patogeno tkivo, koje se hrani i koje se razvija crpeći proteine iz čvrste hrane. U toku sprovođenja Brojsove metode lečenja, odnosno u periodu kada se u organizam ne unosi čvrsta hrana, kancerogeno tkiva postaje onemogućeno da se hrani i da na taj način opstaje i da se razvija u organizmu.

Istovremeno, organizam u toku trajanja Brojsove metode lečenja, crpi proteine iz tkiva karcinoma i na taj način potpuno uništava karcinom. Samim tim, za ukupno 42 dana trajanja Brojsove metode lečenja, organizam oboleo od bilo koje vrste karcinoma, postaje potpuno zdrav.

Šta je i kako se pravi Brojsov sok?

Brojsov sok, predstavlja mešavinu soka od korenastih biljaka, koje u sebi sadrže dovoljno hranljivih materija koje su neophodne za život i održavanje normalnih funkcija organizma.

Brojsov sok, pravi se po tačno utvrđenoj recepturi. Ta receptura, izgleda ovako:

– Trista grama sveže cvekle,
– Sto grama sveže šargarepe,
– Sto grama svežeg korena celera,
– Oko trideset grama sveže crne rotkve.

Ukoliko se sok priprema u svrhu lečenja karcinoma jetre, u recepturu se dodaje i jedan svež i oljušten krompir, veličine jajeta. Za lečenje svih drugih vrsta karcinoma, nije potrebno koristiti krompir.

Sok se pravi tako što se sve navedene korenaste biljke operu, očiste, iseckaju na sitnije komade i ubace u sokovnik. Zatim, nakon procesa ceđenja soka u sokovniku, sok treba dodatno dva puta procediti kroz gustu cediljku ili kroz nekoliko puta presavijenu gazu. Na taj način, odbacuje se sav talog i konzumira se isključivo tečni deo mešavine, odnosno isključivo dobro proceđen sok. Odbacivanje čvrstog produkta ceđenja, odnosno odbacivanje taloga, važno je jer se na taj način odbacuju i čvrste materije iz kojih bi kancerogeno tkivo moglo da crpi hranu. Iz Brojsovog soka, karcinom ne može da crpi hranu i kao što smo naglasili postaje primoran da odumire i potpuno nestane iz organizma.

Kako i u kolikoj količini se Brojsov sok konzumira?

Dnevno je potrebno popiti ne manje i ne više od pola litra Brojsovog soka. Pritom, jako je važno poštovati tačno propisan način konzumiranja ovog soka.

Brojsov sok se pije na sledeći način:

Ukupnu dnevnu količinu soka, treba pripremiti ujutru i rasporediti na što više dnevnih količina, stim da količina koju ćete popiti ujutru bude najveća.

Svaku količinu soka, treba piti uz korišćenja supene kašike, dakle kao supu. Pritom, svaki gutljaj pre nego što ga progutate, prvo treba nekoliko sekundi da zadržite u ustima i da ga pomešate sa pljuvačkom pa tek onda progutate.

Nakon jutarnjeg konzumiranja Brojsovog soka, preostali deo ovog soka, treba popiti u toku dana i to iz što više puta.

Preporučuje se iz čak 10 do 15 puta tokom dana, svaki put kada osetite glad. Svaki put, treba na isti način popiti po nekoliko kašika soka.

U međuvremenu, odnosno u ostatku dana, neophodno i obavezno je piti Brojsov čaj.

brojsov caj kao lek i priprema

Šta je i kako se priprema Brojsov čaj?

Brojsov čaj, priprema se od sledeće biljne mešavine:

– Jedna supena kašika suve žalfije,
– Prstohvat sušenog matičnjaka,
– Prstohvat sušene nane,
– Prstohvat sušenog kantariona.

Postupak pripreme je sledeći:

U pola litra vode, ubacite žalfiju i skuvajte je. Nakon što voda proključa, nastavite kuvanje još tačno tri minuta. Nakon toga, mešavinu pomerite sa ringle i u nju dodajte matičnjak, nanu i kantarion. Poklopite čaj i ostavite ga da odstoji deset minuta. Nakon deset minuta, čaj procedite i podelite u dve ravnomerne količine. Prvu količinu popijte ujutru, a drugu količinu uveče pre spavanja.

Ukoliko osetite potrebu, dnevnu dozu čaja možete i duplirati. Ali to nikako nemojte uraditi sa dnevnom količinom Brojsovog soka.

Važno je reći i to da u Brojsov čaj nikako ne smete dodavati šećer niti med ili bilo koji treći zaslađivač, kao ni limunov sok. Ovaj čaj, možete piti i hladan i napomenućemo još jednom smete prekoračiti meru od pola litra.

Baš kao i Brojsov sok i Brojsov čaj morate piti polako, mešajući ga sa pljuvačkom pre gutanja.

Važna napomena u vezi sa konzumiranjem vode u okviru sprovođenja Brojsove metode lečenja:

Količina vode koju ćete uneti u organizam tokom dana nije ograničena, ali je jako važno da baš kao i Brojsov sok i Brojsov čaj i vodu pijete polako, gutljaj po gutljaj.

Sponzorisano:

Loading...