Uz ove 3 vežbe do tankog struka: Budite spremni za leto na vreme!

Najmanje pola sata dnevno vežbanja usmerenog baš na struk i područje stomaka sagoreće višak kilograma, a osećaćete se zadovoljnije.

Nemojte da vas zavaraju ravni i čvrsti trbušnjaci na naslovnim stranama mnogih časopisa jer im je takav izgled podarila magija zvana fotošop. Bitno je da nemate nerealna očekivanja i da se prevashodno fizički aktivirate zbog sebe i svog zdravlja, a ne kako bi vaš struk nalikovao ovim iluzijama.

do tankog struka

1. Jačanje gornjih trbušnih mišića

Lezite na pod. Privucite stopala bliže sebi i stavite ruke iza glave. Podižite se tako da laktovima dotaknete bedra. Ponovite vežbu u dve serije po 15 ponavljanja, a kasnije možete povećavati broj ponavljanja kada osetite da su mišići ojačali.

2. Za donje trbušne mišiće

Ostanite na podu i lezite ravno. Uprite se dlanovima i kičmu čvrsto prislonite na podlogu. Podižite noge tako da čitavo vreme budu ispružene. Zatim ih spustite tik do poda i ponovo podignite. Ponovite vežbu u dve serije po 15 ponavljanja.

3. Bočni trbušnjaci

Lezite na bok oslonjeni na lakat. Zatim se oslonite i na stopala i podignite se kao da ćete načiniti bočni most. Ostanite tako 60 sekundi. Ako želite veće opterećenje podignite slobodnu ruku i odvojite slobodnu nogu od ove kojoj je stopalo na podu.

izvor: Zanosna.com / Kurir

Sponzorisano:

Loading...