Bez ikakvih dijeta do RAVNOG STOMAKA – nećete verovati kada vidite kako!

Ne morate da se odričete omiljenih namirnica, već samo da primenjujete navedene savete. Saznajte kako da bez ikakvih dijeta dodjete do ravnog stomaka na kojem će vam mnogi zavideti!

bez ikakvih dijeta

Niste pristalica dijeta i nikada tako niste mogli da skinete višak kilograma. Nudimo vam nekoliko saveta koji nisu mnogo opterećujući, a dovešće vam liniju do savršenstva.

Važno je da brinete o vremenu varenja, a ono možete podstaći tako što ćete pola sata nakon obroka leći na leđa, saviti noge u kolenima, a zatim se pet minuta lupkate po stomaku.

Interesantno je to da su najnovija istraživanja pokazala da čovek manje jede ako koristi plavo posuđe, jer ta boja guši osećaj gladi.

Obratite pažnju na raspored unošenja voća i povrća. Tokom noći, varenje je usporeno, a teško razgradive namirnice, poput sirovog voća i povrća, teško padaju na želudac. Zato, nutricionisti savetuju da salate i voće jedete do 17h.

Ne preterujte sa konzumiranjem soli, jer ona zadržava vodu u organizmu. Iako malo jedete i dosta se krećete, naslaga na stomaku se ne možete lako rešiti, jer ovaj začin vezuje vodu i samim tim napumpava tkiva. Kad god možete, menjajte ga sirom i masline.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisano:

Loading...