Kvantna dijagnostika – analiza organizma Beograd

Kvantna dijagnostika odnosno analiza organizma je inovativna i iz dana u dan sve popularnija metoda koja je od sada dostupna i po neverovatno povoljnoj ceni u centru Beograda!

Gde je nastala kvantna dijagnostika i zašto je toliko popularna?

Ova sjajna dijagnostika nastala je još u Sovjetskom Savezu, kada je bila potrebna za programa vazduhoplovstva u svemiru, a nakon toga je korišćena i za kontrolisanje zdravlja ljudi različitih zanimanja, od astronauta pa sve do vrhunskih profesionalnih sportista.

S obzirom da je ova metoda testiranja pokazala sjajne rezultate, iz dana u dan je sve popularnija i sve više se koristi po celom svetu. Pomoću nje možete saznati celokupno stanje svog organizma i svih organa, i sve to bez vadjenja krvi, bez raznih zračanja i ostalih štetnih stvari po vaš organizam. Znači, kvantna dijagnostika je bezbolna i bezbedna metoda analize tela.

Sprovodi se vrlo lako tako što ispitanik drži u ruci elektromagnetni senzor, a sami rezultati analize tela i svih organa ispitaniku bivaju dostupni već za nekoliko minuta.

Zašto je nastala kvantna dijagnostika tela i čemu ona služi?

Naš organizam je podložan raznoraznim oscilacijama, poremećajima u radu odredjenih organa, bolestima itd i sve to tokom celog života a pogotovo u kasnijim godinama kako stari. Ono što je dobro je što se bukvalno sve bolesti mogu uspešno izlečiti ukoliko se naravno otkriju na vreme. Za dobar deo bolesti je tajming jako bitna stvar. Upravo zato, od neprocenjive važnosti je to da vršimo redovnu kontrolu organizma, da proveravamo svoje zdravlje i da eventualne potencijalno opasne bolesti na vreme uočimo čak i pre nego što se one potpuno razviju! Upravo iz toga razloga je nastala kvantna analiza organizma, jer će nam ona dati jako precizne rezultate i moći ćemo da vidimo tačno u kakvom je stanju naš organizam i da sve ustanovimo pravovremeno i da možemo ako je to potrebno da na vreme primenimo odredjenu terapiju izlečenja.

Kako izgleda metoda kvantne dijagnostike organizma?

Kvantna dijagnostika predstavlja vrlo jednostavnu i pre svega bezbolnu metodu bez štetnih zračenja i sličnih negativnih stvari. Primena ove metode je neinvazivna.

Sam proces dijagnostike traje samo nekoliko minuta, a zatim nakon toga još oko 45 minuta analiziranja rezultata i savetovanja sa doktorom.

Kompjuterska analiza organizma će pokazati u kakvom se stanju nalazi svaki vaš organ pojedinačno kao i vaše celokupno zdravlje.

Zavisno oda vaših rezultata i vašeg opšteg zdravlja, možete dobiti preporuku od odredjenom načinu ishrane, suplementaciji i slično u cilju poboljšanja zdravlja ili bržeg izlečenja neke bolesti ili problema.

Šta sve obuhvata i koje sve organe analizira?

Kvantna dijagnostika tela analizira više od 30 stavki, a neke od njih su cerebrovaskularna i kardiovaskularna analiza, zatim analiza koštane gustine, stanje i količinu vitamina i minerala u telu ispitanika, eventualni reumatizam i njeg stepen razvoja, analiza bitnih organa i delova tela poput pluća, pankreasa, jetre, žučne kese, creva, nivoa šećera u krvi, nerava i još mnogo mnogo toga.

Šta je to što dodatno izdvaja ovu metodu od svih drugih?

Ono što ovakvu vrstu analize razlikuje od drugih tradicionalnih je što se bolesti mogu predvideti i spoznati pre nego što se uopšte i manifestuju u svom punom obliku.

kvantna medicina analiza tela u beogradu

Upravo zato je, izmedju ostalog, ova metoda je stekla tako veliku popularnost za jako kratko vreme!

Kolika je preciznost analize?

Na osnovu velikog uzorka ispitanika, pokazalo se da je preciznost ove analize izuzetno visoka!

Gde se može uraditi kvantna dijagnostika u Beogradu i koja je cena?

Ovu sjajnu analizu možete od sada uraditi u centru Beograda, brzo i jednostavno, uz detaljnu analizu rezultata kao i sjajne savete koji su uključeni u cenu.

U toku je promotivna ponuda gde kvantnu dijagnostiku, analizu i savete možete dobiti po specijalnoj ceni od samo 2.490din!

Regularna cena za to je 5.000 dinara, tako da ostvarujete uštedu od neverovatnih 50%!

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i učinite nešto dobro za vaše zdravlje, a vaše telo će vam biti neizmerno zahvalno na tome!

Za sva vaša pitanja, nedoumice ili zakazivanje analize, možete pozvati brojeve telefona: 062/107-22-52, 064/402-61-92 i 011/33-48-229, tokom svih dana u nedelji, u periodu izmedju 9-19h. Pored toga možete se dodatno informisati i na ovom linku.

Sponzorisano:

Loading...