Svaki dan je pila vodu sa limunom i medom – pogledajte šta joj se desilo!

Čitavih 12 meseci pila je toplu vodu sa limunom i medom svakog jutra. Želela je da vidi kakvog će to efekta imati na njeno zdravlje. Šokirala se rezultatima.

Verovatno ste već čuli o beneficijama koje na zdravlje ima kombinacija meda i limuna. Kristal Dejvis odlučila je da proveri da li je to tačno.

Svaki dan je pila vodu sa limunom i medom

Posle godinu dana, ovo su glavne promene koje je primetila:

1. Celu godinu tokom koje je pila ovaj napitak Kristal nije imala prehladu, grip ili digestivne probleme. Kaže da je ovo prosto čudesno jer pre nikada nije odolevala virusima i često je bila prehlađena.

2. Nije joj bila potrebna kafa ujutru da se razbudi. Izgleda da su med i limun zamenili njenu potrebu za kofeinom. Njen novi jutarnji napitak imao je i dodatni bonus – nije osećala pad energije kao posle prestanka dejstva kafe.

3. Postala je ranoranilac. Nova jutarnja navika rezultirala je i novim jutarnjim ritmom. Umesto da se oseća pospano i namrgođeno kada rano ustane, Kristal je imala puno energije.

4. Ovaj napitak uticao je i na probavu. Kada ga popijete ujutru, on osvežava vaše debelo crevo, stimuliše probavni sistem i spričava konstipaciju. Limun pomaže jetri da proizvede žuč koja će lakše probaviti kompleksnu hranu, a med deluje antibakterijski i sprečava infekcije.Deluje i kao diuretik – čisti urinarni trakt i pomaže u borbi protiv infekcija.

5. Ovaj napitak pila je i Kristalina porodica koja ima ista pozitivna iskustva kao i ona. Nema potrebe reći da Kristal, ali i njeni bližnji nastavljaju sa ovom jutarnjom rutinom.

Izvor: Srbija Danas

Sponzorisano:

Loading...