AKO STE NA DIJETI, NE MORATE DA GLADUJETE: Užinajte ovo bez griže savesti!

Nudimo vam vrste užina koje su ukusne i bogate vitaminima, a ne goje.
Ako želite da smršate, ne znači da morate i da gladujete, uskraćujući se od ukusnih poslastiča i užina. Nudimo vam nekoliko predloga šta pojesti između obroka, bez griže savesti.

Možda nisu prebogate proteinima, neki možda čak imaju i koji gram masti viška, ali će vam svakako osvežiti organizam u tom rigoroznom režimu ishrane.

uzinajte

VOĆNI JOGURT

Pomešajte voće po želji sa šoljom nemasnog jogurta i dobićete vrhunsku užinu sa malo kalorija, a mnogo neophodnih proteina. Najbolje su borovnice, maline, kupine i jagode, zbog mnošta antioksidanata.

JABUKE SA KIKIRIKI PUTEROM

Isecite jabuke na komade i namažite tanko puter od kikirikija, jer će vam ova kombinacija dati dobre nezasićene masti, vitamine i minerale koji će vam obezbediti energiju za taj dan.

BARENA ŠARGAREPA SA HUMUSOM

Ovaj namaz se pravi od leblebija, pomešanim sa susamom i limunovim sokom, što vam govori da je prilično hranjiv za organizam. Ova kombinacija namirnica je dobra jer telu pruža nezasićene masti, proteine, provitamin A iz leblebija, a vlakna iz šargarepe.

INTEGRALNI SENDVIČ

Potrebni su vam integralni keks, nemasan sir, sitno isečen paradajz i bosiljak da biste sebi priredili bogatu užinu, a da se ne ustručavate i osetite užitak.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisano:

Loading...