Mršavite dok spavate: Moguće je, uz ova dva laka uslova!

Mršavite dok spavate: Moguće je, uz ova dva laka uslova!

Želite da smršate, a da se ne odreknete jela koje volite i da ne morate u teretanu?

Postoji rešenje, pogledajte kako da u tome uspete!

Ako spadate u grupu ljudi koja želi da smrša, a da pritom ne mora da vežba i da se odrekne namirnica koje obožavaju, a nisu baš dijetalne, evo rešenja – otkrijte kako da smršate dok spavate!

mrsavite dok spavate

Da bi ovaj način mršavljenja uspeo, najvažnije je, naravno, kako se hranite, a naročito kakva vam je večera. Ispoštujte dva pravila koja se tiču ishrane i postićićete odličamn rezultat!

Kao prvo, večera mora biti bogata proteinima i vlaknima, a najbolje je da za ovaj obrok konzumirate nemasno meso sa povrćem. Tako će se podstaći proces razgradnje proteina tokom spavanja, ali uz korišćenje uskladištenih masnoća!

Drugo pravilo tiče se ostalih obroka u toku dana. Trebalo bi da konzumirate tri glavna obroka, ali da između njih bude obavezno vremenski razmak od 5 sati. Između obroka ne smete grickati baš ništa, a što se tiče slatkiša, oni su dozvoljeni samo u jutarnjim satima, u što manjoj količini.

Ipak, rezultati će biti mnogo bolji i brži ako budete vežbali. Najbolje bi bilo da imate bilo kakvu fizičku aktivnost uveče, jer se kalorije tope posle treninga. Ali, uz poštovanje ova dva pravila ishrane, njihovo topljenje nastaviće se tokom cele noći, a vi ćete ubrzo biti spremni za bikini!

izvor: Kurir Stil

Sponzorisano:

Loading...