ZA 5 DANA, 3 KILOGRAMA MANJE: Ovaj napitak topi kilograme!

Na vreme se pripremite za leto i opredelite se za napitak koji topi kilograme.

Napitak, baziran na 60 grama peršuna, jednog limuna i 2 dl vode, toliko je delotvoran da ubrzava metabolizam, pomažući organizmu da izbaci višak vode i spreči nadutost. Ako imate plan da brzinski smršate pre nego što se skinete u kupaći kostim, ovaj napitak je idealan za vas.

napitak2

Nisu vam potrebne nikakve rigorozne dijete, niti apstinencija od omiljene hrane, a dovoljno je samo da ujutro na gladan želudac popijete ovaj sveže napravljen sok i tako pet dana. Prilikom završetka, napravite pauzu od deset dana, pa ako ste i dalje nezadovoljni kilažom, nastavite da ga pijete po istom sistemu.

Usitnite peršun i iscedite limunov sok, pa sve to pomešajte sa 2 dl vode. Pored toga što ubrzava probavu, napitak daje organizmu vitamine i minerale.

NAPOMENA: Saveti iz ovog teksta su informativne prirode i važno je da znate da ne odgovara svima svaka dijeta na isti način. Ukoliko uvidite da ovaj napitak na vas ima nuspojave, konslutujte se sa svojim nutricionistom. Možda bi trebalo da pređete na neki drugi način mršavljenja.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisano:

Loading...