Ove žene su drastično smršale i sada dele svoje savete sa vama!

Mršavljenje nije lako – potrebno vam je mnogo posvećenosti kako biste postigli cilj. Ali to nije nemoguće. Žene koje su uspele da smršaju ispričale su priče o svom uspehu. Primenite neki od njihovih saveta, jer možda uspe i vama.

1) TRAŽITE POMOĆ STRUČNJAKA

Kada je prestala da mršavi, Dženifer Sijera je uposlila profesionalnog trenera kako bi joj pomogao da dođe do cilja. Od tada je izgubila 30 kilograma.

– Postoji mnogo ljudi koji žele da vam pomognu. Nemojte da se stidite da tražite pomoć – kaže ona.

dele savete

2) POČNITE ODMAH

Kada je imala 22 godine, Britani Hiks je smršala 50 kilograma.

– Bilo koje godine su dobre za početak. A što pre počnete, to bolje. Ali opet, nikad nije prekasno da počnete da vodite zdrav život – priča Britani.

3) NAĐITE VEŽBE KOJE VOLITE

– Mnogo lakše će vam biti da smrašate ako počnete da radite nešto što volite. Ako ne uživate u tome, teško da ćete istrajati – kaže Jasmin Faracian, koja je smršala 23 kilograma.

4) RAZMIŠLJAJTE ŠTA JEDETE

– Pre nego što odem u restoran, na internetu proverim kakvu hranu ima. Treba mudro da birate šta ćete da jedete – kaže Larisa Regeto, koja je izgubila više od 45 kilograma.

5) PLANIRAJTE UNAPRED

Džen Talman je stekla naviku da priprema svoje obroke i užine u nedelju kako bi cele nedelje jela zdravu hranu. I uspela je da smrša 40 kilograma.

6) NE IDITE U PRODAVNICU GLADNI

Nikad ne idite u prodavnicu gladni, inače ćete kupiti stvari koje nisu dobre za vas.

7) ODOLITE ISKUŠENJU

– U trpezariju donosim samo svoj tanjir sa hranom. Servirani sto za celu porodicu tera vas da jedete više, jer se sve nalazi pred vama – otkriva Zaki Labib, koja je smršala 47 kilograma.

8) POVEĆAJTE UNOS PROTEINA

Mendi Martin je izgubila više od 20 kilograma. Jedan od njenih trikova je to što konzumira više proteina za doručak. Prema istraživanjima, unoseći proteine, duže ostajete siti.

9) VEŽBE SNAGE

– Nemojte samo da radite kardio vežbe. Podižite tegove. Zamenite salo mišićima tako što ćete sagoreti više kalorija – savetuje Kristal Sanders.

Ona je smršala 30 kilograma, a istraživanja tvrde da vam podizanje tegova može pomoći da sagorite i do 40 odsto više masti.

10) ODLUČITE SE ZA „SVE ILI NIŠTA“ STAV

Mis Amerike Nina Davuluri smršala je 25 kilograma uz pomoć jednog trika.

– Ako odstupate od plana i popuštate pred nezdravim obrocima, to je u redu. Jedite zdravije za sledeći obrok – a ne sledećeg dana kao što rade mnogi – savetuje ona.

izvor: Blic Žena

Sponzorisano:

Loading...