Ako danas krenete sa ovom dijetom, prekosutra ćete imati već 4kg manje! Ne čekajte!

Uskoro ćete moći da uđete u svoje omiljene farmerke uz ovu dijetu.

Ova dijeta se može beskonačno mnogo puta ponavljati, a ona podrazumeva izbacivanje hleba, alkohola i bilo kakvih sokova. Preporučuje se samo da pijete najmanje 6 čaša vode dnevno. Poznatija je u društvu kao trodnevna dijeta jer se za to vreme gubi i do 4kg, a popularnost je stekla još sredinom 80-ih godina.

Kombinacija namirnica je pažljivo osmišljena kako bi ubrzala metabolizam i razgradnju masti u telu i u njoj nema visokokaloričnih namirnica.

dijeta

Dijeta izbegava konzumiranje konzerviranu hranu, masne supe iz kesice, grickalice, slatkiše i gazirane/guste sokove. S druge strane, dobijate kvalitetniji ten, nemogućnost dobijanja alergija, izbacivanje toksina iz organizma, a i jači libido.

Doručak, tokom ta tri dana, treba da podrazumeva šolju crne kafe ili čaja, 1/2 grejpfruta i tanko namazan maslac od kikirikija na krišku tosta. Za ručak bi trebalo da jedete konzervu tunjevine sa kriškom tosta, a za večeru 100 g barenog krtog mesa, 1 šolju barene boranije, 1 šolju rendane šargarepe, 1 šolju sladoleda od vanile, 1 jabuku srednje veličine. Na kraju dana možete popiti malo zaslađenu šolju kafe ili čaja.

U slučaju da vašem organizmu ne prija ovakva monotonost u ishrani, za doručak, pored kafe i čaja koji su obavezni, možete jesti i jedno kuvano jaje i jednu bananu. Za ručak obezbedite 250 grama nemasnog sira sa kriškom tosta, a večerati možete i 2 virše sa 1 šoljom barenog brokolija i sirovom šargarepom.

Na kraju poslednjeg dana se možete počastiti sa 1/2 šolje sladoleda od vanile.

Važno je spomenuti da ova dijeta, kao i većina, nije zdrava i ljudi prilikom prelaska na taj režim ishrane osećaju laganu vrtoglavicu i gubitak koncentracije. Budite svesni da je ona samo privremeno rešenje i lakše sredstvo da uđete u omiljene pantalone.

izvor: Srbija Danas

Sponzorisano:

Loading...