Allin šamponi – prednosti i iskustva

U potrazi sa idealnim preparatima za jaku, lepu i negovanu kosu sigurno se svako bar jednom susreo sa poznatim Allin proizvodima. Ova linija je namenjena posebnoj nezi kose, a prema rečima brojnih zadovoljnih korisnika, izbor losiona i šampona iz ove kolekcije pomaže u borbi protiv uporne peruti, slabe i proređene kose sklone opadanju, kao i masne kose.

Allin proizvodi se mogu pronaći u svim većim lancima drogerija. Takođe mogu da se kupe i u svim dobro snabdevenim apotekama. Nisu preterano skupi, a po iskustvima potrošača, donose mnogo prednosti u pogledu pravilne nege kože glave i zdrave i snažne kose.

Allin šamponi – prednosti i iskustva

Šta sadrže Allin proizvodi?

Allin proizvodi obuhvataju izbor losina i šampona za posebnu negu kose. Ponuda je skromna, ali sasvim dovoljna da se postignu zaista sjajni rezultati.

Linija Allin je nastala još davnih šezdesetih godina prošlog veka, kada je tadašnji načelnik apotekarske ustanove u Pirotu, magistar farmacije Čedomir Mitić kreirao prirodni preparat protiv problema opadanja kose, od kojeg je i sam patio. Sastav ovog preparata činila je kombinacija alkoholnih ekstrakata belog luka, zatim korena i listova koprive, čička i organskog bilja sa Stare planine. Upravo je to sastav Allin proizvoda koje danas možemo nabaviti u apotekama. Oni se proizvode po originalnoj recepturi iz 1961. godine, isključivo od prirodnih sirovina.

Upotreba Allin proizvoda ima dugu i uspešnu tradiciju u tretmanima osetljive kose i kože glave, a generacije zadovoljnih korisnika će rado da posvedoče u korist njihovih dobrobiti.

Namena Allin šampona i njihove prednosti

U ponudi Allin linije postoji nekoliko vrsta šampona, kao i prirodni losion za negu kose. Šamponi se proizvode u pakovanjima koja su već odavno poznata po bojama ambalaže.

Crveni šampon protiv peruti, svraba i opadanja kose – Allin šampon u crvenom pakovanju je namenjen sprečavanju pojave peruti, svraba glave i opadanja kose. Najbolje je koristiti ga u kombinaciji sa losionom. Sastav šampona je baziran na ekstraktima belog luka i listova i korena kopriva, po originalnoj recepturi. Ova dva prirodna sastojka deluju na podsticanje cirkulacije kože glave i jačaju koren kose. Aktivni principi belog luka uspostavljaju bakteriostatičnu i fungistatičnu aktivnost, te sprečavaju pojavu gljivica i svraba. Šampon sadrži i ekstrakt lavande sa Hvara, koja ima dodatno umirujuće dejstvo. Ovaj šampon se preporučuje kao sredstvo protiv peruti i svraba, ali i kao odličan preparat koji jača kosu i sprečeva njeno prorešivanje i opadanje.

Crveni Allin šampon najbolje deluje u kombinaciji sa losionom za kosu iz iste linije, o čemu će posvedočiti većina zadovoljnih potrošača. Sastav je prirodan i neagresivan, te je ovaj šampon pogodan i za svakodnevnu upotrebu. Za razliku od većine drugih šampona, struktura ovog proizvoda je dosta tečnija, što je posledica njegovog potpuno prirodnog sastava.

Zeleni šampon za uklanjanje masnoće i seboreičnih naslaga – Zeleni Allin šampon je baziran na ektraktima koprive, mirte, žalfije i majčine dušice. Ove biljne komponente deluju sasvim prirodno i imaju izuzetan učinak kod masne i seboreične kože glave. Mešavina ekstrakta livadskog bilja sa Stare planine ima podsticajno dejstvo na cirkulaciju kože glave, dok biljni saponini deluju tako što izvlače višak masnoće i nečistoća sa kose. Oligomineralni sastav biljaka i etarska komponenta umiruju vlasište i dodatno hrane same korene vlasi. Ovaj šampon je idealan za osobe koje imaju problema sa prekomernim mašćenjem kose i pojavom seboreičnih naslaga na vlasištu.

Prirodni sastojci zelenog šampona imaju aktivno dejstvo, a nisu invazivni niti agresivni. Osim što rešava problem masne kose, neguje vlasi, daje kosi mekoću i olakšava raščešljavanje.

Narandžasti šampon za svakodnevnu negu kose i tela – Multifunkcionalni narandžasti Allin šampon je sastavljen na bazi ekstrakta koprive, hajdučke trave, majčine dušice i nane. Posebno se preporučuje u toplim letnjim mesecima, zbog efekta prijatnog hlađenja. Mešavina planinskog bilja podstiče oksigenizaciju korena kose i njegove ishrane oligoelementima i mineralima. Povoljno deluje na kosu i kožu glave, ali opušta i umiruje i kožu čitavog tela. Ekstrakt nane ima blago rashlađujući efekat, zbog čega je ovaj šampon odličan izbor za negu i relaksaciju celog tela.

Narandžasti šampon Allin je u potpunosti prirodan, bez agresivnih agensa i konzervanasa, te je pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Napomena

Prilikom odabira šampona za posebnu negu kose i kože glave, treba imati u vidu da svaki korisnik može imati drugačije efekte, u zavisnosti od individualnih fizioloških stanja.

Allin proizvodi su zvanično priznati i bezbedni za upotrebu, a o njegovim prednostima svedoči mnogo zadovoljnih potrošača.

Sponzorisano:

Loading...