Koji su to ženski parfemi koji će vas oboriti s nogu

Toliko nježnosti, toliko senzualnosti, toliko ljubavi u samo jednoj kapljici parfema. Naš njuh posebno je privržen za fine mirise, bili oni nježni ili ipak malo jači, sve zavisi koji smo tip osobe.

A parfemske note se i razlikuju, tako  da se ne trebamo brinuti, svako će naći ono što mu odgovara. Neke note su citrusne, neke mirisne note su voćne, neke pak cvijetne ili drvenaste.

Zato je najvažnije pravilno sklopiti više nota u jednu cjelinu i neće biti greške.

Parfemi su čudo, magija koja nas vraća u prošlost. Parfemi nas vode u neka naša maštanja, podsjećaju nas na drage osobe, vuku nas sebi i ne daju nam da se odvojimo od njih.

Parfemi nam ispunjavaju dan, donose radost našem tijelu, uz nih se osjećamo dobro, kao na sedmom nebu.

Toliko ima parfema, odličnih parfema, ali mi ćemo vam predstaviti tri koja su apsolutni hit ove godine. Uz ova tri parfema sigurno nećete pogriješiti, za one dame i sa najistančanijim njuhom.

Zadig & Voltaire – This is her

Svaka godina donese nam novi parfem koji nas kupi i uvuče nam se pod kožu. Ove godine je to definitivno Zadig & Voltaire – This is her. Totalno neobičan, a jako pristupačan parfem.

Dolazi nam u  bočici pravougaonog oblika od mutnog stakla, naizgled prosječan parfem. Možda se ne bi ni okrenuli previše za njim ali zato smo mi tu da vas razuvjerimo i da se lagano zaputite prema parfumeriji, da razbijemo predrasude.

Ovog parfema je dovoljno samo jedan špric, kao da ima sposobnost postepenog ispuštanja mirisa. Miris se širi oko nas cijeli dan, pa i dan poslije. Naravno, svi želimo ovakav parfem. Dugotrajan, postojan i jak.

Parfem za sva četiri godišnja doba, osoba koja ga koristi sama prilagođava sebi kad joj najbolje odgovara. Iako sadrži note vanilije i šlaga, on nije baš isključivo voćno slatkasti parfem. Nekako je više zagasito slatkasti parfem.

Gornje note čine jasmin, ružičasti biber i samabac, a donje note su kašmir i sandalovo drvo. Drvenaste note, pomiješane sa slatkim i kremastim notama, što daje posebnost, modernost i eleganciju ovom parfemu. Kremaste note doju poseban miris ovog parfema.

La Panthere

Sa ovog jačeg, drvenasto – kremasto – slatkastog parfema prelazimo na pravi cvijetno – voćni parfem La Panthere od dobro poznatog Cartier brenda. Gornje note La Panthere su bergamot, anis i jagoda, dok donje note čine mahovina, pačulija i mošus.

Srednje note čine kruška, ylang, ruža, cvijet narandže i gardenija. Kako mu ime kaže inspirisan je i panterom, a pantere su mačke koje su poznate po svom gracioznom koraku.

Tako mu je i bočica neobična, elegantna, kao dragulj sa likom pantere, sa zlatnim zatvaračem, a unutar bočice krije se rozkasti parfem, posebnog mirisa. Ovaj parfem je luksuzan, osvježavajući, parfem sa karakterom.

Parfem za svaku snažnu i jaku damu, ona koja sigurnim koracima korača po zemlji. Kada osjetite na nekom ovaj parfem zaludit će vas, nećete moći da se mislima odmaknete od tog mirisa.

Proganjat će vas. Poželjet će te da i vi tako mirišite, da širite snagu i svježinu. Parfem koji budi osjetila. Sa ovim parfemom će vas sigurno svi zapaziti i osjetiti vašu prisutnost. Osjećati ćete se snažno i elegantno.

Chloe parfem Nomade

Kao šlag na kraju predstavljamo vam od čuvenog i nama jako dragog brenda Chloe parfem Nomade.

Ovaj drvensato – mahovinasti parfem dolazi u prelijepoj bočici sa zlatnim poklopcem i rozom vrpcom, od brušene kože, koja je inspirisana jednim od modela Chloe torbice. Pravi bohemski stil.

Unutar bočice nalazi se parfem rozkaste boje. Toliko profinjenosti i elegancije, a opet klasika kakvu nam Chloe uvijek priredi. Gornje note ovog parfema su šljiva, bergamot, limun i narandža.

Srednje note frezija, breskva, ruža, dok bazne čine mahovina, sandalovina, pačulija i mošus. Ovaj parfem je stvoren za avanturističke dame, inspirisan slobodom i iznenađenjima.

Chloe Nomade je prozračan i osvježavajući dugotrajni parfem. Za dame istančanog ukusa, živahni parfem, jednostavno se zaljubite u note ovog sjajnog parfema.

Sponzorisano:

Loading...