Fitoval šampon – prednosti i iskustva

Problemi sa kosom i vlasištem su relativno čest fenomen i podložni su im i muškarci i žene. Perut, opadanje kose, krzanje krajeva i generalno osetljiva i krhka kosa su samo neki od čestih problema sa kojima se suočavamo. Razlozi za njihovu pojavu su različiti, a tremani uspešni u zavisnosti od težine samog stanja, uzroka nastanka, ličnih sklonosti i drugih faktora.

Osobe koje imaju neki od navedenih problema su verovatno isprobale sve moguće farmaceutske i prirodne preparate kako bi se rešile ovih neugodnih napasti. Jedan od najpopularnijih tretmana je svakako i transplantacija kose. Fitoval šampon i cela linija proizvoda se vrlo često preoručuju, posebno u tretiranju peruti. Dosta korisnika će spremno pohvaliti ove proizvode, dok drugi smatraju da im nije pomogao. Što se tiče štetnih efekata, u većini slučajeva do njih ne dolazi i slični su kao i sve druge nuspojave menjanja različitih preparata za negu kose i kože glave.

Fitoval šampon – prednosti i iskustva

Fitoval preparati su namenjeni specijalnoj nezi problematične kose i kože glave. Svaki proizvod je posebno prilagođen određenoj tegobi i ima efikasna svojstva koja mogu pomoći u rešavanju pomenutih problema.

Namena Fitoval šampona i iskustva

Fitoval preparati su specijalizovana linija za negu problematične kose i kože glave. U ponudi je dostupno nekoliko vrsta šampona za različitu namenu.

Protiv peruti

Sadrži aktivne sastojke koji uspešno uklanjaju gljivice, koje su najčešći krivac za pojavu masne i uporne peruti. Sadrži ciklopiroksolamin i kompleks cinka. Ovaj preparat normalizuje strukturu kože glave, uklanja ljuspice peruti i ima veoma brzo delovanje. Takođe sprečava i ponovnu pojavu peruti. Ovi šamponi su medicinski testirani i ne sadrže parabene i veštačke boje. Mogu se nabaviti u apotekama i pojedinim prodavnicama.

Iskustva – Upotreba Fitoval šampona protiv peruti je prema korisnicima ovog proizvoda potpuno individualna. Dok ima onih koji smatraju da im je šampon pomogao, posebno kod slučajeva masne i seboreične peruti, drugi korisnici nisu primetili značajnu razliku. Što se tiče neželjenih efekata, u nekim slučajevima je dolazilo do većeg sušenja kose, a ponekad do reakcije u vidu svraba kože glave.

Protiv opadanja kose

Fitoval šampon protiv opadanja kose se preporučuje za tretman proređene kose sklone opadanju u većoj meri nego što je uobičajeno. Ovaj preparat sadrži aktivne sastojke koji podstiču rast kose, utiču na obnavljanje volumena, poboljšava vitalnost vlasi i smanjuje opadanje, a istovremeno kosi vraća izgubljeni sjaj. Šampon je medicinski testiran i njegova dejstva imaju veoma pozitivne ocene. Sadrži pšenične peptide koji prodiru u sam korteks vlasi i jačaju je, zatim glikogen koji podstiče rast ćelija koje grade vlasi, a pored njih rzumarin i arniku koji neguju vlasište i pojačavaju cirkulaciju.

Iskustva – Šampon protiv opadanja kose linije Fitoval je uglavnom jako dobro ocenjen i kod samih potrošača. Mnogi zadovoljni korisnici svedoče o njegovom obnavljajućem delovanju na samu kosu, njenu gustinu i rast, dok nekolicina smatra da im šampon nije mnogo pomogao. Kao i u slučaju sa drugim preparatima, delotvornost ovog proizvoda je takođe individualna.

Za slabu i oštećenu kosu

Šampon za slabu i oštećenu kosu, sklonu lomljenju i suvoći, prema rezultatima kliničkih ispitivanja deluje već nakon nedelju dana upotrebe. Ovaj preparat garanutuje vitalnost vlasi kose, sprečava krzanje krajeva, a samoj kosi daje dugotrajan sjaj, mekoću i svilenkast osećaj na dodir. Sadrži lecitin i pšenične proteine, koji stvaraju zaštitni sloj na površini dlake i sprečavaju štetne efekte spoljnih faktora, pre svega isušivanja kose. Takođe sadrži i pantenol, koji obezbeđuje vlažnost u dubljim slojevima samih vlasi i vlasištu, čije je blagotvorno dejstvo u svim preparatima za negu kose i kože glave odavno dokazano. Osim toga sadrži ekstrakte koprive i žalfije, koje poboljšavaju cirkulaciju i imaju antiseptičko dejstvo.

Iskustva – Kao i kod drugih proizvoda i ovde su iskustva individualna. Veliki proj potrošača će rado preporučiti ovaj šampon u tretmanu slabe kose, samostalno ili u kombinaciji sa kapsulama iz iste linije. Neki korisnici smatraju da im je ovaj preparat dodatno isušio kosu, te da im generalno nije pomogao.

Napomena

Pri upotrebi bilo kojih preparata za negu kose i kože glave treba biti svestan činjenice da svaki korisnik može imati potpuno drugačije skustvo, u zavisnosti od tipa problema koji tretira i brojnih ličnih fizioloških faktora. Upotreba Fitoval šampona se smatra bezbednom, a linija je klinički testirana i generalno pozitivno ocenjena.

Sponzorisano:

Loading...